tinute de nunta

Tinute de nunta-Ce ar trebui să știm despre ținutele de nuntă

Atunci când trebuie să ne facem apariția la o nuntă, dacă în cazul domnilor treaba se rezolvă cu un costum, o cămașă și o pereche de pantofi care să dea bine, în cazul doamnelor situația se complică puțin deoarece sunt multe opțiuni de luat în seamă și doar se știe că unei femei îi vine greu să ia o decizie când vine vorba de haine și accesorii, mai ales dacă discutăm despre ținute de nuntă.

Cum trebuie să fie o ținută de nuntă potrivită

În primul rând se știe că la o nuntă nu te poți îmbrăca în alb, doar mireasa având acest „drept”, însă ținuta trebuie să fie una elegantă, mai ceva ca atunci când mergi la club, dar totuși nu la fel de pretențioasă ca a nașei.

Unele femei acordă o mai mare atenție decât altele atunci când își aleg ținutele de nuntă, unele etalându-și cele mai elegante rochii, patofi sau accesorii, în timp ce altele consideră că nu are rost să cheltui pentru aceste lucruri și aleg să se îmbrace uneori total nepotrivit evenimentului.

Totuși, pentru cine vrea să lase o impresie bună, poate opta pentru o ținută din satin viu colorat sau pentru combinați elemente metalice, această îmbrăcăminte potrivindu-se bine cu nunta de la care nu poți sau nu vrei să lipsești.

O recomandare din partea specialiștilor ar fi o rochie în formă de A din materiale ce se potrivesc stilului rochiei, sau de ce nu, o rochie lame cu irizații argintii sau aurii. În cazul în care ești o fire jucăușă și îți place să dansezi dar nu vrei să pierzi din eleganță, poți evita o rochie strămtă sau lungă și în schimb să alegi o rochiță scurtă, tip evantai, și tocuri înalte. Modamall te asteapta. Sigur nu vei da greș.

Iar în cazul în care nu ești adepta rochiilor, ci mai degrabă preferi pantalonii, poți alege să porți o șalopetă elegantă, închisă la culoare, ce merge de minune cu o pereche de pantofi stiletto și cu niște accesorii metalice.

Acum că știm căteva lucruri despre cum ar trebui să fie ținutele de nuntă astfel încât să fim fashion și să ne simțim confortabil, distracția poate începe.

LEAVE A REPLY