Gheata_carbonica

Gheata carbonica „Dancing in the Clouds”

Gheata Carbonica Capitol Pitesti:Principalul moment al nuntii, valsul mirilor, are intotdeauna nevoie de ceva special, care sa il faca de neuitat pentru cei din jur. Fie ca v-ati creat o coregrafie deosebita sau pur si simplu vreti sa dansati pe melodia voastra favorita, aceasta scena trebuie scoasa in evidenta asa cum merita. inchipuiti-va… in clipa in care voi va indreptati spre ringul de dans, acesta incepe sa se umple, usor, usor, de o patura de fum greu. Voi incepeti sa va miscati suav pe acordurile piesei preferate, iar podeaua se acopera de norisori pufosi, de parca sunteti undeva, deasupra lumii. Voi aveti sentimentul ca plutiti cu adevarat, iar cei din jur privesc uimiti. Toata lumea este incantata de acest moment, iar invitatii se grabesc sa fotografieze si sa filmeze totul, pentru a pastra pentru totdeauna aceste imagini memorabile.

        Efectul extraordinar poate fi creat prin doua metode: prin plasarea a patru recipiente cu apa fierbinte si gheata carbonica in colturile ringului de dans sau prin intermediul unei masini speciale. Acest aparat este pus in functiune de aceleasi doua elemente: apa fierbinte si gheata carbonica. Alaturarea celor doua componente duce la formarea unui abur dens, care nu se ridica de la nivelul solului si nu lasa urme pe podea.Rezerva acum !!!

Norul magic creat de gheata carbonica va dura pe perioada primului dans,efectul va dura pentru toata seara, dar aminirile filmuletele si pozele uimitoare vor ramane pentru totdeauna

          Dupa ce v-ati impresionat invitatii cu acest spectacol inedit, este timpul sa le oferiti un nou motiv de uimire. Cand invitatii isi vor indrepta atentia spre bar, vor primi cate un pahar cu bautura din care iese un abur misterios… Acest fenomen este realizat tot cu ajutorul ghetii carbonice. Doua granule de gheata carbonica puse in paharele cu sampanie, vin sau cocktailuri de diferite culori si arome vor transforma lichidul intr-un vulcan efervescent. Gustul bauturii va fi usor sifonat datorita prezentei dioxidului de carbon, care va accentua insa aroma. Chiar daca gradul de tarie al alcoolului nu se va mai simti atat de tare, efectul nu va fi atenuat. Aspectul interesant si efectul inedit vor face o impresie puternica, iar cei prezenti vor fi vrajiti de aceasta licoare… magica.

        Daca visati la un eveniment de poveste, gheata carbonica va va ajuta sa va transpuneti, cu singuranta, intr-un peisaj de basm.

        Pachetul de Gheata Carbonica (fum greu) si vulcani dansul mirilor este disponibil doar persoanelor care au eveniment la Restaurant Capitol Pitesti.

In cazul in care cosiderati ca nu aveti nevoie de Gheata Carbonica poate va intereseaza Candy Bar sau Fantana de Ciocolata

Gheata Carbonica +Vulcani pentru Dansul Mirilor

                                                                                                              Va Multumim !                

 

          

LEAVE A REPLY