Capitol – un restaurant dedicat clientului

…la care lucram si ne dedicam cu placere de peste 7 ani

De la inceputuri…

Capitol Restaurant este situat la marginea orasului Pitesti, intr-o zona linistita si usor accesibila.
Capitol Restaurant este o locatie selecta prin ambianta plina de stil si rafinament, destinata evenimentelor speciale din viata dumneavoastra.
Cu o bucatarie exceptionala, atat traditionala cat si internationala, intr-o atmosfera placuta si relaxanta, va puteti delecta cu cele mai rafinate preparate.

Capitol Restaurant este pregatit sa va ofere servicii de prima clasa pentru evenimentele dumneavoastra, chiar daca este vorba despre o simpla petrecere privata sau o masa festiva de 400 de invitati.

Va oferim posibilitatea organizarii urmatoarelor tipuri de evenimente:

  • Mese festive: nunti, botezuri, aniversari,cununii,
  • Evenimente corporate: cocktail-uri, receptii,intalniri de afaceri, seminarii, conferinte;
  • Lansari de produse;
  • Private parties&events;
Capitol botez

Mancare locala,  naturala si gustoasa !

Ne aprovizionam cu alimente proaspete,sanatoase si de calitate pentru a indeplinii standardele unui eveniment de succes!

Capitol cununie

Garantia  serviciilor de calitate

Stil, rafinament, eleganta, intimitate, acestea sunt cuvintele care pot descrie pe scurt restaurantele noastre care par a fi special concepute pentru a va oferi atmosfera ideala pentru evenimentele dumneavoastra.

Profesionalismul, inalta tinuta si atmosfera relaxanta a intregului staff al restaurantului va promite o experienta unica in arta culinara.

Descoperiti noi standarde de calitate si rafinament, vizitand Capitol Grand Ballroom, in Pitesti, pe Calea Dragasani nr. 30, judetul Arges.

Capitol restaurant poate face diferenta atat prin prin echipa noastra de profesionisti care si-a dezvoltat constant experienta,reusind cu succes sa satisfaca toate nevoile si pretentiile clientilor care sunt tot timpul in crestere

Pentru persoanele care sunt la al 2-lea eveniment la noi se pot face reduceri sau oferirea de produse sau servicii bonus