candy_bar

Un Candy Bar infrumuseteaza si da gust petrecerii

Candy Bar reprezinta o alegere potrivita pentru evenimente, atat pentru nunta cat si pentru botez: Indiferent de natura ocaziei sarbatorite, orice petrecere devine mult mai interesanta atunci cand la fata locului se afla si un candy bar, fie el cat de mic sau de mare.
Bineînteles ca pentru copii, aceasta va fi principala atractie, insa un candy bar nu este atragator doar pentru micuti, ci si pentru adultii care iubesc dulciurile frumos colorate.
Cine nu adora o masa plina de flori si alte bunatati colorate? Poate pentru unii aceasta masa înseamna mult zahar si cam atat, in timp ce pentru cei care si-au pastrat copilul din ei, inseamna bucurie si desfatare, mai ales ca nu zilnic dai „nas in nas” cu un candy bar delicios. Si in plus, ce daca e mult zahar? Doar nu-l mananci singur.

Lucruri de stiut pentru un candy bar reusit

Dacă iti doresti un candy bar la petrecerea ta de care sa te ocupi personal, atunci trebuie sa cunosti cateva lucruri:

In primul rand ar fi bine sa desenezi o schita a mesei, pe care, de asemenea, sa treci toate lucrurile de care va fi nevoie. Apoi trebuie sa tii cont de numarul de invitati si in functie de calitatea prajiturilor, acestea trebuie să fie cam 75% si nu cate o prajitura din fiecare fel de invitat pentru ca daca nu se vor manca toate, urmatoarea zi nu vor mai putea fi consumate deoarece stau prea mult descoperite, la aer, si nu vor mai fi bune.
In ceea ce priveste culorile prajiturilor, ar fi mai bine ca acestea sa fie limitate la trei, creand astfel un decor aspectuos si elegant.

Bugetul este unul foarte important în organizarea unui candy bar si de aceea trebuie calculat cu atentie si recomandat este sa se lase si un 10% plus, pentru cheltuieli de ultim moment.

candy bar pitesti Bun, daca acestea au fost stabilite, sa trecem la partea cu dulciurile dintre care cele mai populare sunt chiar cele care se pot colora cel mai simplu si anume: cupcakes, macarons si nu în ultimul rand cake pops, insa asta nu inseamna ca nu se pot folosi si prajiturile romanesti, atata timp cat acestea sunt frumos taiate si asezate astfel încat sa poata fi servite cu mana.

 Bomboanele pot fi alese în functie de preferinte, de la Raffaello la jeleuri, M&M, bomboane bastonase si in general cam orice se considera nesanatos dar au gust bun.
Suporturile de prajituri joaca si ele un rol important in a da volum mesei si a crea un aspect placut, prin ridicarea tavilor cu bunatati.

Mai pot fi adaugate pe langa, multe alte decoratiuni, in functie de eveniment si de dorinte. Totul tine de imaginatie, iar in cazul in care ai nevoie de idei si ajutor, poti apela si la serviciile unui restaurant, cum e si Complex Capitol din Pitesti. Pentru ca intotdeauna un Candy Bar reprezinta alegerea potrivita pentru evenimente.

Serviciu pentru Candy Bar este disponibil numai in interiorul Restaurantului Capitol,

Daca la evenimentul dumneavoastra nu doriti Candy Bar poate a-ti dorii sa incercati Fantana de Ciocolata sau Gheata Carbonica

Candy Bar Nunta,Candy Bar Botez,

              Candy Bar Pitesti

LEAVE A REPLY